Κωστας Νικολουζος: «Τρεπεκλής και κ. Υδραίου εξαπατούν τους κερκυραίους».

Posted: 23 Δεκεμβρίου, 2015 in Uncategorized

https://i0.wp.com/pressmedoll.gr/wp-content/uploads/%CE%98%CE%95%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%98%CE%95%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%99-%CE%98%CE%95%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A31.jpg

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟ  τώρα ποιος τους εξαπατά ο Τρεπεκλής και κ. Υδραίου;  ποιος κοροϊδεύει ποιον! Πότε «ασκούσατε υποκριτική» στους Δημότες τοτε στο θέατρο 16 Μαΐου 2014 η τώρα ως Δήμαρχος.

Που ειναι νέος θεσμός τοπικής διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για τους Ο.Τ.Α  κάνατε μια προσπάθεια θα μου πείτε όμως δεν φτάνει για να μας πείσετε ότι δεν είστε υποκριτής.

 

Πως; θα βρεθούν οι πολίτες στο επίκεντρο της λήψης των αποφάσεων; χωρις την δυνατότητα να έχουν συμπαραστατη!! Πως θα διαμαρτυρηθούν;Σας θυμίζω στην Παράκαμψη το έργο στοίχησε 9.000.000 το χιλιόμετρο ενώ στη Γερμάνια στοιχίζει 4.500.00 το χιλιόμετρο και δεν φτάνει αυτό καταστρέψατε τους επιτηδευματίες με μαϊμού μελέτες για κατασκευή πεζόδρομου σαν να είστε στην σπιαναδα! Η πολιτική αλητεία δεν έχει όρια το πόρισμα του ΣΕΔΕ θα σας γίνει εφιάλτης στο μέλλον για αποζημιώσεις από κακοδιαχείριση παράβαση καθηκόντων σε μεγάλο βαθμό. Δειτε τα στοιχεια της (ΣΤΕΑΤ) του Σύνδεσμο Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων (ΣΤΕΑΤ). Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε, το μέσο κόστος κατασκευής οδικών έργων για αυτοκινητόδρομο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη Δυτική Ευρώπη είναι μάλιστα σαφώς υψηλότερο από ό,τι στη χώρα μας και διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο οδοποιίας ως εξής
Για ημιορεινή οδοποιία 5,4 εκατ. ευρώ/χλμ. έναντι 7,0 εκατ. ευρώ/χλμ. του αντίστοιχου κοινοτικού, δηλαδή κατά 23% χαμηλότερο. >>  Κύριοι συμφώνα με τα παραπάνω οικονομικά στοιχεία θέλετε κρέμασμα στο Σαροκο!

Προσοχή μην ξεχάσετε το ανέκδοτο στο τέλος.

Για πείτε μας «Σεβασμιότατε» ρωτήσατε τον κόσμο που σας ψήφησε και αρνήθηκε τον θεσμό του συμπαραστάτη!!!! γιατί δεν προχωρείτε στην τοποθέτηση συμφώνα με  διατάξεις του άρθρου 4 του ν. 4257/2014  Πρόγραμμα Καλλικράτης και την εντολή του Γενικού Γραμματέα Κώστα Πουλάκη. Σας θημειζω οτι η κυρια Δουρου Συντρόφισσα το έπραξε. Εσείς άλλα μας λεγάτε προεκλογικά τι συμβαίνει και αλλάξατε αντίληψη για τα κοινά? μήπως θέλετε να σα τα θυμίσω, εκτός και κάτι σας φοβίζει ο Συμπαραστάτης με την παρουσιάσου του. Θα σας θυμίσω λοιπόν ένα απόσπασμα από την ομιλία σας τι λεγάτε την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 στο Δημοτικο Θεατρο.

ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ: << Οι προτεραιότητες μας καθορίζονται από τις ανθρώπινες ανάγκες.Από εκεί ξεκινούν όλα και από εκεί ιεραρχούνται.

Εμείς δεν κρύβουμε την ταυτότητα μας, δεν φοράμε μάσκες για να ξεγελάσουμε το Λαό. Στην «Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση»,συμμετέχουν πολίτες από διαφορετικούς χώρους και με διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά με κοινή θέση να υπηρετήσουν τον Δημότη και όχι τα συμφέροντα.
Κοιτάξτε τι γίνεται στις παρατάξεις που υποστηρίζονται από τα κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν και τότε θα καταλάβετε τη διαφορά.
Απέναντι σε πελατειακές πρακτικές, διλλήματα και εκβιασμούς, που έχουν στόχο να αρπάξουν ψήφους και όχι για να βοηθήσουν το νησί και τους κατοίκους του, απέναντι σ’ αυτό το φθαρμένο μοντέλο,αντιτάσσουμε τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, για ένα νησί της αντίστασης και της δημιουργίας. Για να βρεθούν οι πολίτες στο επίκεντρο της λήψης των αποφάσεων Για να επαναφέρουμε τον θεσμό στις λαϊκές του αναφορές. 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Οι Δημοτικές εκλογές έχουν έντονα πολιτικό χαρακτήρα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Αυτοί που σήμερα αυτοπροσδιορίζονται, ως «ανεξάρτητοι» και μιλάω για τους συνδυασμούς του κ. Τρεπεκλή και της κ. Υδραίου εξαπατούν τους κερκυραίους. 

>>

 
Αριθ. πρωτ.: 8526/10.3.2015 Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης)

  Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015 Αριθ.Πρωτ.: 8526 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τ.Α ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τ.Α Ταχ.Δ/νση : Σταδίου 27 Τ.Κ. : 10183 Αθήνα Πληροφορίες : Π. Γεωργακοπούλου  ΘΕΜΑ: Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Με την εφαρμογή του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», καθιερώθηκε ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και του Πολίτη και της Επιχείρησης, για τους Ο.Τ.Α. β΄ βαθμού, ως ένας νέος θεσμός τοπικής διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και διοικητικών δομών των Δήμων και των Περιφερειών. Βασική αποστολή του θεσμού αυτού είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων, καθώς και η αποσυμφόρηση των αιρετών οργάνων των δήμων και των περιφερειών από τη συσσώρευση αιτημάτων και παραπόνων των πολιτών. Με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν. 4257/2014, το χρονικό διάστημα εντός του οποίου λαμβάνει χώρα η διαδικασία για την επιλογή του συμπαραστάτη διευρύνεται σε έξι μήνες από την εγκατάσταση των αρχών. Η ανωτέρω προθεσμία ωστόσο είναι ενδεικτική, και ως εκ τούτου η διαδικασία για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης συνεχίζεται και πέραν της 28ης Φεβρουαρίου 2015, σε όσες περιπτώσεις δεν έχει ολοκληρωθεί. Για τη διαδικασία επιλογής συμπαραστάτη η υπηρεσία μας σας έχει ενημερώσει με το αρ. 27230/07.06.2011 έγγραφό της. Συμπληρωματικά σας κάνουμε γνωστό ότι στην περίπτωση που ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης έχει την υπαλληλική ιδιότητα, λαμβάνει ειδική άδεια άνευ αποδοχών για όλο το διάστημα της θητείας του (άρθρο 93, παρ. 1 του ν.3852/2010). Στην περίπτωση αυτή επιλέγει ανάμεσα στην αντιμισθία του Συμπαραστάτη (που είναι ισόποση με την αντιμισθία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου) και τις αποδοχές της οργανικής του θέσης (άρθρο 3 της από 31/12/2012 Π.Ν.Π. όπως κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4147/2013). Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση ή πληροφορία. Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πουλάκης

Πηγή: http://www.taxheaven.gr Δείτε περισσότερα http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/20522

 

«Σε ένα ορεινό χωριό υπήρχε ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής.
Καθότι πονηρός, ήξερε καλά το πλεονέκτημά του και όρισε ταρίφα 1.500 ευρώ για κάθε «βόλεμα» γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.

Ουρά κάνανε οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του και ο κτηνοτρόφος είχε στήσει ταμείο εισπράττοντας τα 1.500άρια. Αυτή η δουλειά γινόταν κάθε μέρα μέχρι να ικανοποιηθούν όλες οι θηλυκές.

Έλα όμως που οι συγχωριανοί του αγανάκτησαν με την ταρίφα και πήγανε στον δήμαρχο να διαμαρτυρηθούν. Εκείνος, μη θέλοντας να πάει κόντρα στη λαϊκή απαίτηση, τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να «βολεύονται» οι γαϊδούρες δωρεάν.

Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο και του λέει:
– Πόσο τον πουλάς;
– Εκατό χιλιάρικα και είναι δικός σου τώρα δήμαρχε.

Του τα σκάει ο δήμαρχος, παίρνει το ζώο μαζί του και το πάει στην πλατεία. Εκεί χτίζει έναν μικρό στάβλο με όλα τα κομφόρ(κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, φρέσκα λαχανικά να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται η… δουλειά).

Όλο χαρά οι χωρικοί αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία.

Ο γάιδαρος όμως σαν να είχε ξενερώσει λίγο και «βόλευε» μια θηλυκιά την ημέρα και αυτή με το ζόρι. Αγανακτισμένοι οι χωρικοί τρέχουν ξανά στον δήμαρχο για να του τα ψάλλουν και τον στέλνουν ξανά στον κτηνοτρόφο να ζητήσει εξηγήσεις.

– Καλά ρε αχαΐρευτε, του λέει, άλλον γάιδαρο μου πούλησες; Ο δικός σου τις κανόνιζε όλες μέχρι το μεσημέρι κι αυτός που μου έδωσες ούτε να του σηκωθεί!

– Δήμαρχε όλα κι όλα σε παρακαλώ. Ο ίδιος γάιδαρος είναι. Απλώς σε μένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει. Τώρα που τον έβαλες στο δημόσιο, στα παπ… του όλα!»

Σχολιάστε