ΖΩΗ: Γυναίκα με «αρχιδια » η αποδόμηση ενός διπόλου!

Posted: 27 Ιανουαρίου, 2016 in ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Uncategorized

 

 

Αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή το γεγονός ότι δεν παρέδωσα τα κλειδιά και τη σφραγίδα της Βουλής στους δανειστές.

Αβουλησία στην Βουλη χωρις την Ζωηρη Προεδρο.

Γυναίκα με «αρχιδια»

 Η αποδόμηση ενός διπόλου!
Η Ζωηρη αμεσα συνδεδεμένη με τον αυθορμητισμό του κομμουνιστικού κινήματος.
Η επαναστάτης είτε στο χώρο της επιστήμης είτε στο χώρο των κοινωνικών σχέσεων, είτε στην πολιτική, είναι πάντα ο εαυτός της, συνειδητοποιώντας τις δυνατές και αδύνατες πλευρές της, κάτι που της επιτρέπει ν’ αντιστέκεται επιτυχώς στις ψυχώσεις των μειονεκτουντων «αντιπάλων» της ιδιετερα όταν υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Ελληνες ειτε για τις Χιτλερικές πρακτικές από «Έλληνες» προδοτες και ξενους, έναντι των πολεμικών αποζημιώσεων, των αναγκαστικων δανείων την Ζήμενς την Τρόικα εσωτερικού εξωτερικού.
Δείτε τις επισημάνσεις της κας Κωνσταντοπούλου προς τον»κυριο» Βούτση και αυτός την έγγραψε κανονικά!                                      Στην ουσια εγραψε στα πα πουτσατου ολους τους Ελληνες.
https://www.youtube.com/watch?v=M699OO9zcLM Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραδίδει την Προεδρία της Βουλής στον Ν. Βούτση (4/10/15)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κύριε Πρόεδρε, σας παραδίδω την προεδρία της Βουλής έχοντας υπηρετήσει το καθήκον μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου. Σας παραδίδω την προεδρία της Βουλής έχοντας την τιμή να έχω προσπαθήσει να υλοποιήσω ή να έχω υλοποιήσει όλα εκείνα στα οποία αναφέρθηκα στην εναρκτήρια ομιλία μου στις 6 Φεβρουαρίου 2015.

Αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή η ολοκλήρωση μιας θητείας, στην ΙΖ΄ Βουλευτική Περίοδο, στην προεδρία μιας Βουλής που θεωρήθηκε εμπόδιο για την υλοποίηση των μνημονίων. Αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή το γεγονός ότι δεν παρέδωσα τα κλειδιά και τη σφραγίδα της Βουλής στους δανειστές.

Ταυτόχρονα, αποτελεί ξεχωριστή τιμή το γεγονός ότι κατά την παράδοση της προεδρίας σάς παραδίδω ταυτόχρονα το έργο επιτροπών και εργασιών της Βουλής της προηγούμενης περιόδου. Επιτροπών και εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν προς το συμφέρον της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.

Σας δίνω, για να μην παραπέσουν, όπως συνήθως γίνεται στο Δημόσιο και στις δημόσιες υπηρεσίες, την Έκθεση της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις Γερμανικές Οφειλές, που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 14 Απριλίου 2015 και η οποία εξετάσθηκε από τη διακομματική Επιτροπή για τις Γερμανικές Οφειλές.
Σας δίνω επίσης τις δύο εκθέσεις, την Προκαταρκτική Έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο, την οποία έχετε και με την προηγούμενη ιδιότητά σας του Υπουργού Εσωτερικών, καθώς επίσης και την πρόσφατη, από 25 Σεπτεμβρίου 2015, Ενδιάμεση Έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Για να μην σας παραδίδω περισσότερα ογκώδη έγγραφα, έχω αφήσει στο Γραφείο σας και την Έκθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, η οποία ανασύρθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στην προηγούμενη περίοδο, αλλά και την Έκθεση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, που επίσης ανασύρθηκε στην προηγούμενη περίοδο.
https://www.youtube.com/watch?v=SEFDk5nt4u0

Νίκος Βούτσης τσιχλα

Σχολιάστε